Wagro-café Friesland en Groningen, 14 oktober 2015

 
De Wagro’s Friesland en Groningen nodigen je van harte uit het Wagro-café bij te wonen op 14 oktober in Drachten. Het onderwerp van deze avond is: Meet your mate. Op zoek naar je perfecte samenwerkingspartner(s).

Uit de vestigingsenquête die door de wagro’s eind 2014 is afgenomen blijkt dat velen van jullie een praktijk willen overnemen, ook vaak met een collega. Maar het blijkt dat velen nog met de vraag zitten: Met wie?

Om jullie hierin verder te ondersteunen (maar ook als je nog niet zo ver bent is de avond interessant) hebben we een workshop georganiseerd in samenwerking met Dokterszorg Friesland onder leiding van de heer G. Citroen.

Hij vertelt wat er komt kijken bij het vestigen als zelfstandige, geeft praktische informatie over relevante aandachtsvelden van het zelfstandig ondernemen en leidt ons aan de hand van een organisatiemodel en succesfactoren naar formulering van eigen kernwoorden van belang voor jou perfecte praktijk.

Niet alleen luisteren maar interactie inclusief actief toepassen in de vorm van zakelijk speed daten.

Wat mag je verwachten van deze sessie

Aan het eind van deze avond heb je:

  • Kennis van de basis voor een goed ondernemerschap      d.m.v. een organisatiemodel en de succesfactoren bij zelfstandig vestigen
  • Beter zicht op de zaken die voor jou van belang zijn in      de samenwerking met een eventuele maat of maten
  • Ervaring met het aangaan van een gesprek met een      eventuele nieuwe maat om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie      samenwerking.

Spreker
Faciliterend spreker Gerard Citroen is zelf ondernemer en toezichthouder in verschillende marktsegmenten. Hij kan als ervaringsdeskundige achtergrond en succesfactoren van ondernemen toelichten en ons zakelijk en bewust de stappen naar de start van een eigen praktijk laten zetten.

Programma
17.30 - 18.30 uur inloop met soep en broodjes
18.30 - 21.30 uur nascholing met aansluitend borrel

Locatie
Schouwburg De Lawei
Burgemeester Wuiteweg 24 
9203 KL Drachten

Kosten
Leden € 30,-
Aios € 20,-
Niet-leden € 45,-

Accreditatie
2 punten

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl of via (030) 282 37 51.

 

                 
   

  Aanmelden